2019-12-19 07:15Pressmeddelande

Enklare hämtar ny CMO från LeoVegas

Maria GustafssonMaria Gustafsson

Maria Gustafsson ska skala upp den digitala affären. Hon lämnar rollen som Head of Online på LeoVegas för att bli marknadschef på låne- och försäkringsförmedlaren Enklare.


Tidigare i höst rapporterade Enklare om en stark tillväxt och en nytillsatt styrelse med bred kompetensbas. Nu tar bolaget in en ny marknadschef med tung bakgrund inom digital kundanskaffning.


– Maria har drivit LeoVegas framgångsrikt digitalt och vi hoppas att hon kan bidra med erfarenhet från den resan. Vi är så glada att Maria vill bli en del av vårt team, säger Erik Wegnelius, grundare och VD på Enklare.


Maria kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Genom innovation och effektivitet skapade hon lönsamhet och tillväxt inom det digitala landskapet för LeoVegas.

 

– Det känns otroligt roligt att få möjlighet att driva Enklares digitala affär framåt. Det är ett spännande bolag i en expansiv fas, där jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet för att förvalta möjligheterna på bästa sätt, säger Maria Gustafsson.


Bolaget ser stora möjligheter att ytterligare växa på marknaden och förbereder tillväxtresan med både befintliga och nya produkter. Under året har Enklare dubblerat antalet anställda i den operativa verksamheten, främst inom IT och marknad. Bolaget förväntas växa med cirka 50 procent i år.  


Om Enklare

Enklare är en låne- och försäkringsförmedlare med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper privatpersoner att jämföra låneerbjudanden från banker och långivare helt kostnadsfritt och med endast en kreditupplysning.

Kontaktpersoner

Brand Manager
Malin Josefsson